Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
2013
|
2
|
Tytuł artykułu
Elastyczność w systemie HACCP. Analiza rozporządzenia (WE) nr 852/2004
Autorzy
Sikora T.
,
Kolozyn-Krajewska D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
rozporzadzenie Nr 852-2004-WE
higiena zywnosci
zywnosc
zapewnienie bezpieczenstwa
bezpieczenstwo zywnosci
jakosc
systemy jakosci
system HACCP
dobra praktyka higieniczna
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2013
Numer
2
Opis fizyczny
s.74-75,fot.
Twórcy
autor
Sikora T.
Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, Kraków
autor
Kolozyn-Krajewska D.
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-de8bbe98-8bcf-449d-8ee9-3d96bb9e40df
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.