PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1990 | 44 | 01 |

Tytuł artykułu

Wartość technologiczna polskich odmian pszenżyta. Cz.III. Technologia przemiału pszenżyta

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

44

Numer

01

Opis fizyczny

s.18-21,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Technologii Zbóż i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
  • Katedra Technologii Zbóż i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
  • Katedra Technologii Zbóż i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

  • [1] GLATES H., MAR A.: Triticale im praktischen Mehl und Backversuch. Getreide Mehl und Brot. 1983, 37/12/, 359.
  • [2] MAKSIMCZUK B.M., KOŁKUNOWA G.K., MOSOŁOWA N.M., LUTKINA E.N.: Triticale dla piererabotki w chlebopiekarnuju muku. Mukomol. Elew. Komb. Prom. 1980, 5, 31.
  • [3] MAKSIMCZUK B.M. i in.: Technologiczeskije swojstwa zierna Triticale. CNIITEI Min. Zagotowok SSSR, Moskwa 1980.
  • [4] WEIPERT D.: Eigenschaften und Verwendungsmöglichkeiten von Triticale. Getreide Mehl und Brot. 1985
  • [5] Praca zbiorowa (pod red.: T. Jakubczyka i T. Habera): Analiza zbóż i przetworów zbożowych. Skrypty SGGW- AR, Warszawa 1983.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-de85970c-6e0b-42eb-bbec-6394b53a803a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.