Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
1990
|
44
|
01
|
Tytuł artykułu
Wartość technologiczna polskich odmian pszenżyta. Cz.III. Technologia przemiału pszenżyta
Autorzy
Sitkowski T
,
Haber T.
,
Lewczuk J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
pszenzyto
przemial zboz
technologie
wartosc technologiczna
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1990
Tom
44
Numer
01
Opis fizyczny
s.18-21,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Sitkowski T
Katedra Technologii Zbóż i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
Haber T.
Katedra Technologii Zbóż i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
Lewczuk J.
Katedra Technologii Zbóż i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
[1] GLATES H., MAR A.: Triticale im praktischen Mehl und Backversuch. Getreide Mehl und Brot. 1983, 37/12/, 359.
[2] MAKSIMCZUK B.M., KOŁKUNOWA G.K., MOSOŁOWA N.M., LUTKINA E.N.: Triticale dla piererabotki w chlebopiekarnuju muku. Mukomol. Elew. Komb. Prom. 1980, 5, 31.
[3] MAKSIMCZUK B.M. i in.: Technologiczeskije swojstwa zierna Triticale. CNIITEI Min. Zagotowok SSSR, Moskwa 1980.
[4] WEIPERT D.: Eigenschaften und Verwendungsmöglichkeiten von Triticale. Getreide Mehl und Brot. 1985
[5] Praca zbiorowa (pod red.: T. Jakubczyka i T. Habera): Analiza zbóż i przetworów zbożowych. Skrypty SGGW- AR, Warszawa 1983.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-de85970c-6e0b-42eb-bbec-6394b53a803a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.