Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2019
|
11
|
Tytuł artykułu
Bocuse d'Or Poland
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
konkursy kulinarne
konkursy miedzynarodowe
konkurs Bocuse d'Or
Krakow
rok 2019
uczestnicy
konkurencje
potrawy miesne
praca zespolowa
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2019
Numer
11
Opis fizyczny
s.14-15,fot.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ddbdcde0-5958-4a4a-b4c9-4c15e254be56
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.