Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Technika Rolnicza Ogrodnicza Leśna
2019
|
4
|
Tytuł artykułu
Ocena wybranych właściwości fizykochemicznych mieszanek paszowych z produktów ubocznych z przetwórstwa rolno-spożywczego
Autorzy
Jozwiak D.
,
Krasowska M.
,
Kowczyk-Sadowy M.
,
Dolzynska M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Assessment of selected physical and chemical properties of feed mixtures from by-products from agricultural and food processing
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przetworstwo rolno-spozywcze
produkty uboczne
wykorzystanie
produkcja pasz
mieszanki paszowe
wlasciwosci fizykochemiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Technika Rolnicza Ogrodnicza Leśna
Rocznik
2019
Numer
4
Opis fizyczny
s.21-23,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Jozwiak D.
Katedra Inżynierii Rolno-Spożywczej i Kształtowania Środowiska, Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska, Politechnika Białostocka, Białystok
autor
Krasowska M.
Katedra Inżynierii Rolno-Spożywczej i Kształtowania Środowiska, Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska, Politechnika Białostocka, Białystok
autor
Kowczyk-Sadowy M.
Katedra Inżynierii Rolno-Spożywczej i Kształtowania Środowiska, Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska, Politechnika Białostocka, Białystok
autor
Dolzynska M.
Katedra Inżynierii Rolno-Spożywczej i Kształtowania Środowiska, Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska, Politechnika Białostocka, Białystok
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-dd919f06-1d5f-40f0-a0e5-defa34380450
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.