Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2012
Tom
16
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Probiotyk czy prebiotyk? Żywność - cz.II
(
Kot M.
)
artykuł:
Na wielkanocnym stole
artykuł:
Zestawy i linie do produkcji wyrobów cukierniczych - cz.II
(
Mizerski Z.
)
artykuł:
Najstarsza w Gryfinie
(
Nowak B.
)
artykuł:
Dobra praktyka higieniczna (GHP) w produkcji piekarskiej
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Walory odżywcze wielkanocnych ciast
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Przygotowanie surowców do produkcji
(
Konkol S.
)
artykuł:
Sekrety skutecznego motywowania pracowników - cz.II
(
Frackowiak M.
)
artykuł:
Jak udoskonalić swój biznes? Eventy
(
Ejsmont P.
)
artykuł:
Gelato Classico - cz.I
(
Ejsmont P.
)
artykuł:
Nadzienia z efektem chłodzenia w przemyśle cukierniczym
artykuł:
Ubijaczki BEAR
artykuł:
Profesjonalne środki natłuszczające i urządzenia do ich natryskiwania
(
Malecki M.
)
artykuł:
Kilka zdań o twarogach...
(
Borzych-Manczak D.
)
artykuł:
Ciasta kruche. Świat ciast
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.