Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
17
Czasopismo
Annals of Warsaw Agricultural University. Food Technology and Nutrition
Wydawca
-
Rocznik
1987
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
17
artykuł:
Hydrolisis of phytates during fermetation of dough with the addition of wheat bran fraction
(
Bartnik M.
,
Szymanska S.
)
artykuł:
Biological value of protein of spring barley grain as influenced ny the level of nitrogen fertilization
(
Dobrzanska A.
,
Goniprowska E.
,
Kepka M.
,
Krajewska M.
)
artykuł:
Effect of osmotic dehydration on the physico-chemical properties of dried apples
(
Lenart A.
,
Lewicki P. P.
,
Mlynarczyk G.
)
artykuł:
Principle of mutual complementation of protein amino acids applied to the modification of selected dinner sets
(
Wronowski S.
,
Plewa J.
,
Roszkowski W.
)
artykuł:
Studies on the reduction of phytates content in oat, maize and buckwheat grain
(
Bartnik M.
,
Dulska J.
)
artykuł:
Total energy of the production in the selected food-service facilities
(
Biedrzycki K.
,
Neryng A.
)
artykuł:
The influence of physico-chemical properties of stabilizers on the quality of ice-cream concentrates
(
Swiderski F.
,
Trzeciecki M.
)
artykuł:
Polyphenol oxidase activity of some verieties of wheat grown in Poland
(
Bartnik M.
,
Krupa K.
)
artykuł:
Diffusive movement of substance in the carrot tissue dehydrated osmotically in the sodium chlorine solution
(
Lewicki P. P.
,
Lenart A.
,
Malkowska M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.