Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Elementology
2021
|
26
|
3
|
Tytuł artykułu
Effect of grain preservation on the carotenoid and tocopherol content of cereal grains
Autorzy
Antoszkiewicz Z.
,
Opyd P.M.
,
Mazur-Kusnirek M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Elementology
Rocznik
2021
Tom
26
Numer
3
Opis fizyczny
p.755-768,ref.
Twórcy
autor
Antoszkiewicz Z.
Department of Animal Nutrition and Feed Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 5 Street, Olsztyn, Poland
autor
Opyd P.M.
Department of Animal Nutrition and Feed Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
autor
Mazur-Kusnirek M.
Department of Animal Nutrition and Feed Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5601/jelem.2021.26.3.2154
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-dcac56a6-bbdd-4f51-92d8-a37b8301753b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.