Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
2014
|
10
|
Tytuł artykułu
Sarna w perłach
Autorzy
Adamczak A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przyrzadzanie posilkow
zywienie czlowieka
przepisy kulinarne
potrawy z dziczyzny
dziczyzna
mieso z sarny
comber
Wydawca
-
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
Rocznik
2014
Numer
10
Opis fizyczny
s.60-61,fot.
Twórcy
autor
Adamczak A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-dca378b7-b994-4b1d-b7a4-fec4d5a134e4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.