Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2012
|
06
|
Tytuł artykułu
Sery regionalne jako element dziedzictwa kulinarnego Warmii i Mazur
Autorzy
Spiel J. A.
,
Zabek K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
sery
potrawy regionalne
dziedzictwo kulinarne
Warmia
Mazury
sery owcze
sery kozie
zywnosc tradycyjna
zywnosc regionalna
rejestracja produktow
wojewodztwa
mleko
sklad chemiczny
serowarstwo
historia
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2012
Numer
06
Opis fizyczny
s.16-21,rys.,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Spiel J. A.
autor
Zabek K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-dbfddc51-3d77-44d8-b03e-022a09888a64
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.