Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Handlowca. Branżowy Miesięcznik Ogólnopolski dla Sklepów i Hurtowni FMCG
2015
|
22
|
11
|
Tytuł artykułu
Boże Narodzenie od kuchni - jakość, smak i tradycja
Autorzy
Wozniak B.
,
Ignaczak P.
,
Marcinczyk B.
,
Ratajczak J.
,
Sterczynski R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
swieta religijne
wigilia Bozego Narodzenia
potrawy wigilijne
Boze Narodzenie
przepisy kulinarne
tradycje kulinarne
Polska
dania gotowe
preferencje konsumentow
rynek polski
zywienie czlowieka
slodycze okolicznosciowe
praliny
czekolady
produkty Premium
okres przedswiateczny
placowki handlowe
przygotowanie do sprzedazy
porady praktyczne
ciasta swiateczne
bakalie
maka
produkty do dekoracji ciast
wina
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Handlowca. Branżowy Miesięcznik Ogólnopolski dla Sklepów i Hurtowni FMCG
Rocznik
2015
Tom
22
Numer
11
Opis fizyczny
s.60,62,64-68,70-74,76,78-80,84,86,88,90,92,94,96,98-100,102,104,106,108,110,112-114,116,118-121,fot.
Twórcy
autor
Wozniak B.
autor
Ignaczak P.
Catman Group
autor
Marcinczyk B.
autor
Ratajczak J.
autor
Sterczynski R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-db7ca67f-3798-4a7b-b8cf-73c06511c5b7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.