Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Piekarstwo. Specjalistyczne Czasopismo dla Piekarzy
2012
|
1
|
Tytuł artykułu
Sposoby zapobiegania czerstwieniu pieczywa
Autorzy
Czerwinska D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
pieczywo
czerstwienie pieczywa
retrogradacja skrobi
rekrystalizacja skrobi zob.retrogradacja skrobi
przedluzanie trwalosci
slod
pentozany
tluszcze
emulgatory
hydrokoloidy
przechowywanie
Wydawca
-
Czasopismo
Piekarstwo. Specjalistyczne Czasopismo dla Piekarzy
Rocznik
2012
Numer
1
Opis fizyczny
s.48-49
Twórcy
autor
Czerwinska D.
Katedra Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-db6d4a4e-ebd3-44e6-bebb-4805a42a44db
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.