Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Oeconomia
2020
|
19
|
3
|
Tytuł artykułu
Differences in the cost of capital: the case of food companies from emerging and developed European economies
Autorzy
Madra-Sawicka M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Zróżnicowanie kosztu kapitału przedsiębiorstw spożywczych wśród wchodzących i rozwiniętych gospodarek europejskich
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
capital
cost
food company
economy
industry
investment decision
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Oeconomia
Rocznik
2020
Tom
19
Numer
3
Opis fizyczny
p.49-56,fig.,ref.
Twórcy
autor
Madra-Sawicka M.
Warsaw University of Life Sciences – SGGW, Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.22630/ASPE.2020.19.3.27
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-daeb1fd3-b04e-40aa-9c49-812f1720b96f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.