Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2012
Tom
45
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Ocena wybranych markerów neurotoksyczności u pracowników laboratorium narażonych zawodowo na czynniki chemiczne
(
Szymanska B.
,
Marchewka Z.
,
Dlugosz A.
)
artykuł:
Zawartość niklu i chromu w częściach jadalnych wybranych warzyw mineralizowanych dwiema metodami
(
Bosiacki M.
,
Roszyk J.
)
artykuł:
Cytotoksyczność i genotoksyczność dimerów etoksyquinu
(
Augustyniak A.
,
Niezgoda A.
,
Skolimowski J.
,
Kontek R.
,
Blaszczyk A.
)
artykuł:
Redukcja zawartości akryl amidu w produktach spożywczych
(
Rachwal D.
,
Nebesny E.
)
artykuł:
Olej palmowy – tańsza i zdrowsza alternatywa
(
Kowalska M.
,
Aljewicz M.
,
Mroczek E.
,
Cichosz G.
)
artykuł:
Jakość obsługi konsumenta w obiektach gastronomicznych w opinii konsumentów
(
Cieslik E.
,
Kosciej A.
,
Domider E.
,
Siembida A.
,
Deren K.
,
Gebusia A.
)
artykuł:
Mleczne napoje fermentowane w żywieniu dzieci w wieku przedszkolnym
(
Stankiewicz J.
,
Lange M.
)
artykuł:
Występowanie wolnych amin biogennych: histaminy, tyra miny, putrescyny i kadaweryny w owocach i warzywach oraz ich produktach
(
Gawarska H.
,
Sawilska-Rautenstrauch D.
,
Sciezynska H.
,
Minorczyk M.
,
Postupolski J.
)
artykuł:
Zawartość i biodostępność wapnia, miedzi, żelaza, magnezu, manganu i cynku w komercyjnie dostępnych krajowych miodach pszczelich
(
Stecka H.
,
Greda K.
,
Pohl P.
)
artykuł:
Zawartość litu w wodach mineralnych i źródlanych
(
Dlugaszek M.
,
Polec J.
)
artykuł:
Kwasy tłuszczowe izomerii trans w diecie człowieka
(
Cichosz G.
,
Czeczot H.
)
artykuł:
Żywność genetycznie modyfikowana a postawy konsumentów
(
Kramkowska M.
,
Grzelak T.
,
Czyzewska K.
)
artykuł:
Kwas foliowy – rola w metabolizmie komórki
(
Laskowska-Klita T.
,
Chelchowska M.
,
Ambroszkiewicz J.
,
Gajewska J.
)
artykuł:
Wybrane aspekty wartości odżywczej tłuszczów stołowych o obniżonej kaloryczności
(
Rolf K.
,
Wierzbicka E.
,
Pietruszka B.
)
artykuł:
Suplementy diety jako dodatkowe źródło kwasu foliowego
(
Sicinska E.
,
Wasik M.
)
artykuł:
Badanie właściwości przeciwutleniających metyloeugenolu
(
Skolimowska U.
,
Skolimowski J.
,
Wedzisz A.
)
artykuł:
Zawartość fenolokwasów w próbkach żywności
(
Pieszko C.
,
Orzol A.
)
artykuł:
Wybrane elementy stylu życia wpływające na stan zdrowia młodzieży
(
Broniecka A.
,
Wyka J.
)
artykuł:
Badania składu chemicznego płatków musli
(
Sobota A.
,
Rzedzicki Z.
,
Sobieraj M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.