Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Przyrodniczy
2015
|
26
|
3
|
Tytuł artykułu
XXI Wystawa Grzybów Puszczy Białowieskiej. Materiały do poznania mykobioty Puszczy Białowieskiej
Autorzy
Gierczyk B.
,
Kujawa A.
,
Szczepkowski A.
,
Slusarczyk T.
,
Kozak M.
,
Mleczko P.
Warianty tytułu
EN
21st Exhibition of Fungi of the Białowieza Forest. Materials to the knowledge of mycobiota of the Białowieza Primeval Forest
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
Puszcza Bialowieska
grzyby
grzyby wielkoowocnikowe
Basidiomycota
Ascomycota
roznorodnosc biologiczna
wystawy przyrodnicze
Osrodek Edukacji Przyrodniczej Bialowieskiego Parku Narodowego
Bialowieza
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Przyrodniczy
Rocznik
2015
Tom
26
Numer
3
Opis fizyczny
s.10-50,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gierczyk B.
Wydział Chemii, Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, ul.Umultowska 89 b, 61-614 Poznań
autor
Kujawa A.
Instytut Środowiska Rolniczego i Leśnego, Polska Akademia Nauk, ul.Bukowska 19, 60-809 Poznań
autor
Szczepkowski A.
Zakład Mikologii i Fitopatologii Leśnej, Katedra Ochrony Lasu i Ekologii, Wydział Leśny, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159, 02-779 Warszawa
autor
Slusarczyk T.
os.Widok 15/23, 66-200 Świebodzin
autor
Kozak M.
Instytut Botaniki, Uniwersytet Jagielloński, ul.Lubicz 46, 31-512 Kraków
autor
Mleczko P.
Instytut Botaniki, Uniwersytet Jagielloński, ul.Lubicz 46, 31-512 Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-da711e06-a3da-4083-8c6a-8d37993841ea
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.