Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
571
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Wydawca
-
Rocznik
2012
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
571
artykuł:
Badanie udziału wody wymrożonej i niewymrożonej po zamrożeniu roztworów modelowych sacharozy bez dodatku i z dodatkiem substancji ochronnych
(
Kaminska-Dworznicka A.
,
Ulanicka U. K.
)
artykuł:
Analiza korelacji wybranych mechanicznych i akustycznych właściwości herbatników
(
Marzec A.
,
Ryczywolska A.
,
Blonska A.
,
Lewicki P. P.
)
artykuł:
Uzysk elementow zasadniczych i kulinarnych w tuszach buhajków w zależności od ich masy i klasy uformowania
(
Adamczyk L.
,
Florkowski T.
,
Nieweglowski T.
)
artykuł:
Wpływ parametrów procesu ciśnieniowania na pojemność przeciwutleniającą puree truskawkowego utrwalonego metoda UHP
(
Marszalek K.
,
Mitek M.
)
artykuł:
Wpływ temperatury i wilgotności na wartość ciepła właściwego pieczarek
(
Serowik M.
)
artykuł:
Wpływ powlekania surowca na przebieg procesu suszenia i właściwości rekonstytucyjne suszu jabłkowego
(
Fijalkowska A.
,
Witrowa-Rajchert D.
,
Weronski A.
)
artykuł:
Wpływ stopnia zagęszczenia soku marchwiowego oraz metody zamrażania na parametry procesu zamrażania
(
Janiszewska E.
,
Sakowski P.
)
artykuł:
Wpływ przechowywania mąki pszennej na wartość wypiekową
(
Ceglinska A.
,
Cacak-Pietrzak G.
,
Sobczyk M.
,
Salwa M.
)
artykuł:
Zastosowanie spektroskopii FT-IR do oceny zawartości alkoholu etylowego w komercyjnych wódkach
(
Sujka K.
,
Koczon P.
)
artykuł:
Ocena wartości technologicznej wybranych odmian pszenicy ze zbiorów z lat 2009–2011
(
Szafranska A.
)
artykuł:
Zmiany w zawartości mechanicznych, akustycznych i sensorycznych ciasteczek owsianych w czasie przechowywania
(
Blonska A.
,
Marzec A.
,
Kowalska H.
,
Wroblewska I.
)
artykuł:
Ocena sensoryczna wybranych rodzajów pieczywa funkcjonalnego oraz preferencje pieczywa wśród konsumentów
(
Kowalska H.
,
Marzec A.
,
Mucha M.
)
artykuł:
Zastosowanie sztucznych sieci neuronowych do oceny suszu melona żółtego
(
Pruski K.
,
Jazwiec B.
,
Luczycka D.
,
Stepien B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.