Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2014
Tom
---
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Przegląd innowacyjnych rozwiązań w procesie rozdrabniania mięsa
(
Szelag M.
), s. s.12-14
artykuł:
Anatomiczny atlas mięśni tuszy wołowej
(
Tyszkiewicz S.
), s. s.21-24
artykuł:
Urządzenia do ważenia
(
Pleskot R.
), s. s.28-30,32
artykuł:
Innowacje produktowe na rynku mięsnym - aspekty definicji
(
Krajewski K.
), s. s.34-35
artykuł:
Kutrowanie jako zabieg kształtujący jakość farszów i wędlin
(
Wajdzik J.
), s. s.16,18-20
artykuł:
Środki ochrony indywidualnej
(
Bryla R.
), s. s.36,38-40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.