Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Hoduj z Głową - Świnie
2016
|
4
|
Tytuł artykułu
Mięsność i jakość
Autorzy
Barowicz T.
,
Pieszka M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
trzoda chlewna
produkcja miesa
mieso wieprzowe
jakosc miesa
miesnie
wlokna miesniowe
profil histochemiczny
wielkosc wlokien miesniowych
kruchosc miesa
czynniki genetyczne
rasy rodzime
swinia pulawska
Wydawca
-
Czasopismo
Hoduj z Głową - Świnie
Rocznik
2016
Numer
4
Opis fizyczny
s.12-14,rys.,fot.,tab.
Twórcy
autor
Barowicz T.
Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy w Krakowie, Kraków
autor
Pieszka M.
Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d8a335a8-e667-420f-813f-b7c000d81e6a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.