Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2017
|
11
|
Tytuł artykułu
Od przywitania wszystko się zaczyna
Autorzy
Wlodarczyk M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
restauracje
restauratorzy
kelnerzy
zawod kelnera
obsluga gosci
relacje klient-uslugodawca
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2017
Numer
11
Opis fizyczny
s.44-45,fot.
Twórcy
autor
Wlodarczyk M.
Krakowska Szkoła Restauratorów, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d8280064-7420-4620-ab22-fe2611b1b054
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.