Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Medycyna Doświadczalna i Mikrobiologia
2012
|
64
|
3
|
Tytuł artykułu
Ocena przydatności podłoża chromogennego do izolacji Clostridium difficile z przewodu pokarmowego dzieci z biegunką
Autorzy
Kedzierska J.
,
Pituch H.
,
Banaszkiewicz A.
,
Radzikowski A.
,
Wultanska D.
,
Obuch-Woszczatynski P.
,
Mlynarczyk G.
Warianty tytułu
EN
Assessment of the usefulness of chromogenic medium for the isolation of Clostridium difficile form the gastrointestinal tract of children with diarrhoea
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Medycyna Doświadczalna i Mikrobiologia
Rocznik
2012
Tom
64
Numer
3
Opis fizyczny
s.197-201,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kedzierska J.
Katedra i Zakład Mikrobiologii Lekarskiej, Warszawski Uniwersytet Medyczny, Warszawa
autor
Pituch H.
Katedra i Zakład Mikrobiologii Lekarskiej, Warszawski Uniwersytet Medyczny, Warszawa
autor
Banaszkiewicz A.
Klinika Gastroenterologii i Żywienia Dzieci, Warszawski Uniwersytet Medyczny, Warszawa
autor
Radzikowski A.
Klinika Gastroenterologii i Żywienia Dzieci, Warszawski Uniwersytet Medyczny, Warszawa
autor
Wultanska D.
Katedra i Zakład Mikrobiologii Lekarskiej, Warszawski Uniwersytet Medyczny, Warszawa
autor
Obuch-Woszczatynski P.
Katedra i Zakład Mikrobiologii Lekarskiej, Warszawski Uniwersytet Medyczny, Warszawa
autor
Mlynarczyk G.
Katedra i Zakład Mikrobiologii Lekarskiej, Warszawski Uniwersytet Medyczny, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d7d86003-fbe1-4d4b-aceb-b6282a4ed571
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.