PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1973 | 24 | 2 |

Tytuł artykułu

Wzbogacanie pieczywa za pomocą chudego mleka w proszku i drożdży. Cz. II. Wpływ procesu wypieku na zawartość lizyny przyswajalnej oraz biologiczną wartość odżywczą białka pieczywa wzbogaconego

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Enrichment of bread with dry skim milk and dried yeast Part II. The effect of baking process on the contents of available lysine and biological nutritional value of protein in enriched bread

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

24

Numer

2

Opis fizyczny

s.205-213,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Żywności Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Żywności Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-d78905a1-19fb-4fe6-a54b-22077753fc62
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.