PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 14/55 | 2 |

Tytuł artykułu

Determination of chromium content of food and beverages of plant origin

Warianty tytułu

PL
Zawartość chromu w żywności i napojach pochodzenia roślinnego

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

Numer

2

Opis fizyczny

p.183-188,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Food Analysis, Institute of Agricultural and Food Biotechnology, Rakowiecka 36, 02-532 Warsaw, Poland
autor

Bibliografia

Uwagi

PL
Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-d75c933f-dc9b-48a9-81f9-f6e649080184
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.