Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1991
Tom
45
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Substancje smakowo-zapachowe ziemniaka
(
Rejewska M.
,
Kostyra H.
)
artykuł:
Sorpcja Cu, Zn i Mn na preparatach błonnikowych ziemniaka otrzymanych w zróżnicowanych warunkach obróbki termicznej
(
Gawecki J.
,
Stachowiak J.
)
artykuł:
Obecny i perspektywiczny model krajowej gospodarki tłuszczowej
(
Imbs B.
,
Krajewski K.
,
Pasternak K.
)
artykuł:
Nowe metody barwy lecytyny rzepakowej
(
Ratusz K.
,
Pec K.
,
Krygier K.
)
artykuł:
Czynniki eksploatacyjne warunkujące jakość opakowań metalowych wykorzystywanych w przemyśle spożywczym
(
Adamczyk W.
)
artykuł:
Próby obniżenia zawartości cholesterolu i nasyconych kwasów tłuszczowych w produktach mięsnych
(
Tyburcy A.
,
Mroczek J.
,
Ziemniak A.
,
Pisula A.
)
artykuł:
Baza danych właściwości mechanicznych żywności
(
Dobrzycki J. H.
,
Jasiorowski S.
,
Michalczyk J.
)
artykuł:
Nowa metoda enzymatyczna z udziałem fosfatazy kwaśnej przydatna w analizie chromatograficznej pestycydów
(
Maslowska J.
,
Owczarek A.
)
artykuł:
Nowoczesne opakowania podstawą zwiększenia eksportu produktów spożywczych
(
Berdowski J. B.
,
Henger M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.