Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
2005
|
04
|
Tytuł artykułu
Woda jako składnik produktów mięsnych
Autorzy
Pawlowski P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
woda
pH wody
wodochlonnosc
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2005
Numer
04
Opis fizyczny
s.27,rys.
Twórcy
autor
Pawlowski P.
JA-MAR Sp. z o.o., ul.Rolnicza 457, Dziekanów Nowy, 05-092 Łomianki, Łomianki
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d6cd2c8b-7687-4986-b4cf-c065da7bf28d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.