Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego
Rocznik
2015
Tom
11
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Wpływ pory roku wykonania uboju i masy tuszy ciepłej na mięsność tuczników pogłowia masowego
(
Zybert A.
,
Tarczynski K.
,
Sieczkowska H.
,
Kocwin-Podsiadla M.
,
Iwan R.
)
artykuł:
Szacowanie dobowej wydajności mleka krów na podstawie porannych lub wieczornych udojów
(
Otwinowska-Mindur A.
,
Ptak E.
,
Sloniewski K.
)
artykuł:
Efekty tuczu i wartość poubojowa tusz świń rasy wielkiej białej polskiej i mieszańców towarowych utrzymywanych w gospodarstwie tradycyjnym w woj. kujawsko-pomorskim
(
Bocian M.
,
Jankowiak H.
,
Kapelanski W.
,
Fryca M.
)
artykuł:
Analiza wzrostu jagniąt syntetycznych linii plenno-mięsnych BCP i SCP
(
Jankuszew A.
,
Gruszecki T. M.
,
Lipecka C.
,
Dudko P.
,
Bojar W.
,
Bracik K.
,
Kasha M.
,
Gregula-Kania M.
,
Wiercinska K.
)
artykuł:
Profil kwasów tłuszczowych i zawartość cholesterolu w mleku krów użytkowanych w systemie niskonakładowym z uwzględnieniem sezonu produkcji
(
Krol J.
,
Litwinczuk Z.
,
Matwiejczuk A.
)
artykuł:
Udział części zasadniczych w zależności od masy i klasy mięsności tusz wieprzowych
(
Samardakiewicz L.
,
Janiszewski P.
,
Mikołajczak B.
)
artykuł:
Analiza rodowodów i monitoring różnorodności genetycznej nutrii objętych programem ochrony zasobów genetycznych w Polsce
(
Lapinski S.
,
Migdal L.
,
Guja I.
,
Gomulec I.
,
Niedbala P.
)
artykuł:
Students' sensory assessment of lamb meat taking into account selected consumer considerations
(
Ludwiczak A.
,
Bykowska M.
,
Stanisz M.
,
Slosarz P.
)
artykuł:
Skład chemiczny mięsa i lipidogram krwi tuczników żywionych mieszankami zawierającymi jęczmień lub pszenżyto
(
Turyk Z.
,
Osek M.
,
Milczarek A.
,
Janocha A.
)
artykuł:
Polimorfizm genu kodującego brązowe umaszczenie TYRP-1 w pozycji 215 u krajowych owiec wełnisto-mięsnych i mięsnych
(
Niznikowski R.
,
Czub G.
,
Swiatek M.
,
Slezak M.
,
Glowacz K.
)
artykuł:
Jakość i przydatność technologiczna mięsa świń rasy złotnickiej pstrej i jej mieszańców z rasą duroc lub wielką białą polską
(
Janiszewski P.
,
Grzeskowiak E.
,
Lisiak D.
,
Szulc K.
,
Borzuta K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.