Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1982
|
33
|
3
|
Tytuł artykułu
Oznaczanie błonnika pokarmowego w żywności metodą enzymatyczną
Autorzy
Gronowska-Senger A.
,
Sobczak Z.
,
Smaczny E.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Opredelenie pishhevojj kletchatki v pishhevykh produktakh ehnzimaticheskim metodom
EN
Dietary fibre determination in the food by the enzymatic method
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1982
Tom
33
Numer
3
Opis fizyczny
s.179-184,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gronowska-Senger A.
Instytut Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza w Warszawie, Warszawa
autor
Sobczak Z.
Instytut Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza w Warszawie, Warszawa
autor
Smaczny E.
Instytut Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d63176b3-01c1-4979-b642-1bf54e84b6b3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.