Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2014
Tom
---
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Poubojowe wychładzanie tusz zwierząt rzeźnych
(
Chwastowska-Siwecka I.
,
Skiepko N.
), s. s.14-19
artykuł:
Nowoczesne metody utrzymywania świeżości mięsa i wędlin
(
Brzozowska J.
), s. s.20
artykuł:
Zastosowanie niskich temperatur do utrwalania mięsa i przetworów mięsnych
(
Burczyk E.
), s. s.22-24,28
artykuł:
Pełnomocnictwo w firmie mięsnej
(
Gogojewicz P.
), s. s.32-33
artykuł:
Historia zawodu rzeźnika i cechów rzeźniczych w zarysie
(
Marciniak A.
,
Winiarski M.
), s. s.40,42
artykuł:
Choroby zawodowe pracowników w przetwórstwie mięsa
(
Bryla R.
), s. s.34,36,38
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.