Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2006
|
5
|
Tytuł artykułu
Konserwy mięsne – produkt nadal aktualny
Autorzy
Prokopiuk G.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
konserwy miesne
technologia produkcji
utrwalanie zywnosci
obrobka termiczna
opakowania
procesy spoleczne
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2006
Numer
5
Opis fizyczny
s.24-26,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Prokopiuk G.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d5769f2b-9a68-499d-858b-2ed8bce51ae6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.