Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2017
Tom
65
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Pracownik na część etatu (część II)
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Porady prawne. Amortyzacja inwestycji w obcym środku trwałym - gdy umowa najmu zostanie przedwcześnie rozwiązana
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Olej palmowy - fakty i mity
artykuł:
Narzędziownia menedżera. Część 2. Strategia i marketing. Odc. 1. Analiza SWOT
(
Ropiejka J.
)
artykuł:
Modernizacja piekarni - podstawowe problemy i uwarunkowania
(
Gubala W.
)
artykuł:
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
(
Weber M.
)
artykuł:
Służebność drogi - co to takiego?
(
Gubala W.
)
artykuł:
Porady prawne. Wydatki na ulepszenie lokalu niekiedy od razuw koszty
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Konkurs w Pszczelej Woli - Europa na uczniowskim Talerzy
(
Piotrowicz J.
)
artykuł:
10 zasad aranżacji wnętrz gastronomicznych
(
Nowak-Wicherska J.
)
artykuł:
Wino. Włochy od A-Z
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzyńskiej
(
Sarzynska I.
)
artykuł:
Wiśniowo-Marmurkowy Cake
artykuł:
Piekarzu bądź mądry przed szkodą
(
Pietka A.
)
artykuł:
Przekąska miesiąca. Batony Granola
(
Sarzynska I.
)
artykuł:
Akademia mistrza. Torty z wyższych sfer
artykuł:
Mistrzowskie prezentacje. Czekoladowy świat Joanny Profus
(
Profus J.
)
artykuł:
Ryby - jeść czy nie jeść, oto jest pytanie...
(
Ceborska-Scheiterbauer E.
)
artykuł:
Fiskus nie może odmówić oceny stanowiska podatnika, co do prawidłowości zaklasyfikowania statystycznego
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Marcepanowe figurki. Koparka
(
Truskolawska-Plichcinska M.
)
artykuł:
Wyniki kontroli IJHARS
artykuł:
Automatyzacja w mojej małej piekarni... system załadowczy MIWE athlet L
artykuł:
Kontrola pochodzenia "na klik"
(
Stec A.
)
artykuł:
CSM. Donut - słodka ikona Ameryki
artykuł:
Revent - popularne piece o niskim zużyciu energii
(
Nurkowski A.
)
artykuł:
Karmel. Lekcja 105. Karmelowe whiskey
(
Tomczyk B.
)
artykuł:
Porady prawne. Gdy wynajmowany lokal przynosi straty - niezamortyzowana inwestycja kosztem firmy
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Piekarnia z historią w tle
artykuł:
Wszystko, co powinieneś wiedzieć o sprzedaży w internecie
(
Juszczak P.
)
artykuł:
Piekarzu, czy wiesz, że... zróżnicowany asartyment pieczywa, tak obecnie poszukiwany przez konsumentów, można poszerzyć poprzez stosowanie różnych dodatków do ciasta bazowego? A jakie ciasto można traktować jako bazowe? Odpowiedź będzie prosta, jeśli przypomnimy podstawy tworzenia się ciasta pszennego i żytniego.
(
Jarosz K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.