Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2019
Tom
63
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Jagoda kamczacka - wartościowy surowiec do suszenia
(
Konopacka D.
,
Mieszczakowska-Frac M.
,
Kruczynska D.
,
Piecko J.
,
Plocharski W.
)
artykuł:
Starzenie piwa - reakcje utleniania
(
Szczepanik O.
,
Ciosek A.
,
Fulara K.
,
Poreda A.
)
artykuł:
Targi Polagra 2019
(
K.O.
)
artykuł:
Polski Kongres Browarniczy w Lublinie
(
Przegalinska M. J.
)
artykuł:
Widziane z Wiejskiej (142). Jak zapobiegać marnowaniu żywności
(
Pokrywka T.
)
artykuł:
Wpływ nachmielenia brzeczki na bakterie kwasu mlekowego
(
Ciosek A.
,
Nagy V.
,
Szczepanik O.
,
Fulara K.
,
Poreda A.
)
artykuł:
Składniki bioaktywne pochodzące z cykorii i ich wpływ na zdrowie człowieka
(
Jaskiewicz A.
,
Budryn G.
,
Nowak A.
)
artykuł:
Konopie medyczne czy medyczna marihuana
(
Bogacz K.
)
artykuł:
Kombucha Summit - It's the Best Industry to work in!
(
Jakubowski M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.