Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1966
|
15
|
01
|
Tytuł artykułu
Trwałość mleka pasteryzowanego w zależności od warunków jego produkcji oraz metody oznaczania trwałości
Autorzy
Dluzewska A.
,
Bilinska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mleczarstwo
produkcja mleczarska
trwalosc przechowalnicza
mleko spozywcze
mleko pasteryzowane
pasteryzacja
temperatura przechowywania
procesy produkcyjne
ocena zywnosci
ocena mleka
ocena mikrobiologiczna
ocena trwalosci
ocena organoleptyczna
proba reduktazowa
blekit metylenowy
kwasowosc
kwasowosc miareczkowa
warunki przechowywania
warunki produkcji
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1966
Tom
15
Numer
01
Opis fizyczny
s.20-22,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dluzewska A.
Zakład Technologii Produktów, Instytut Przemysłu Mleczarskiego, Warszawa
autor
Bilinska M.
Zakład Technologii Produktów, Instytut Przemysłu Mleczarskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d3388ccc-72c5-47e8-a3ea-96e3f2cd94c6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.