Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
International Agrophysics
2016
|
30
|
2
|
Tytuł artykułu
Modelling of mass transfer kinetic in osmotic dehydration of kiwifruit
Autorzy
Jabrayili S.
,
Farzaneh V.
,
Zare Z.
,
Bakhshabadi H.
,
Babazadeh Z.
,
Mokhtarian M.
,
Carvalho I.S.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
modelling
mass transfer
kinetics
osmotic dehydration
kiwi fruit
artificial neural network
Wydawca
-
Czasopismo
International Agrophysics
Rocznik
2016
Tom
30
Numer
2
Opis fizyczny
p.185-191,fig.,ref.
Twórcy
autor
Jabrayili S.
Department of Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, 49138-15739 Gorgan, Iran
autor
Farzaneh V.
Food Science Laboratory, Faculty of Sciences and Technology, University of Algarve, Campus Gambelas, Building 8, 8005-139 Faro, Portugal
autor
Zare Z.
Young Researchers and Elites Club, Shahre Qods Branch, Islamic Azad University, 37541-374 Shahre Qods, Iran
autor
Bakhshabadi H.
Young Researchers and Elites Club, Gorgan Branch, Islamic Azad University, Gorgan, Iran
autor
Babazadeh Z.
Department of Analytical Chemistry, Urmia Payam Noor University, 57168-38831 Urmia, Iran
autor
Mokhtarian M.
Young Researchers and Elite Club, Sabzevar Branch, Islamic Azad University, Sabzevar, Iran
autor
Carvalho I.S.
Food Science Laboratory, Faculty of Sciences and Technology, University of Algarve, Campus Gambelas, Building 8, 8005-139 Faro, Portugal
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.1515/intag-2015-0091
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d3112761-cf4d-429c-83f0-ffffefeca8c3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.