PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1980 | 31 | 5 |

Tytuł artykułu

Oznaczanie arsenu w niektórych produktach spożywczych. Cz. II. Zawartość arsenu w rybach oraz w przetworach rybnych, owocowych i warzywnych

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Opredelenie mysh'jaka v nekotorykh pishhevykh produktakh. Ch. II. Soderzhanie mysh'jaka v rybakh i rybnykh izdeljakh
EN
Arsenic determination in certain food products. Part II. Arsenic determination in fish and fish products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

31

Numer

5

Opis fizyczny

s.461-463,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-d2fdaa66-cae5-4a3a-9a67-2b8ce02beebe
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.