Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
2016
|
15
|
4
|
Tytuł artykułu
Evaluation of the potential use of probiotic strain Lactobacillus plantarum 299v in lactic fermentation of button mushroom fruiting bodies
Autorzy
Jablonska-Rys E.
,
Slawinska A.
,
Radzki W.
,
Gustaw W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2016
Tom
15
Numer
4
Opis fizyczny
p.399-407,fig.,ref.
Twórcy
autor
Jablonska-Rys E.
Department of Fruits, Vegetables and Mushrooms Technology, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
autor
Slawinska A.
Department of Fruits, Vegetables and Mushrooms Technology, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
autor
Radzki W.
Department of Fruits, Vegetables and Mushrooms Technology, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
autor
Gustaw W.
Department of Fruits, Vegetables and Mushrooms Technology, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.1 7306/J.AFS.2016.4.38
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d2ea2786-6dc3-4f35-b38c-53c37dfedeb8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.