Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2013
|
67
|
12
|
Tytuł artykułu
Mocno wysmakowane. Nalewki - rodzaje i zastosowanie
Autorzy
Czerwinska D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
napoje alkoholowe
nalewki owocowe
nalewki korzenne
nalewki kwiatowe
nalewki ziolowe
nalewki miodowe
technologia produkcji
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2013
Tom
67
Numer
12
Opis fizyczny
s.22-23,tab.
Twórcy
autor
Czerwinska D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d2e1140e-fa7c-4464-a860-afbc4eabb832
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.