Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2012
|
66
|
11
|
Tytuł artykułu
Kawa Boasi - kawa uniwersalna...
Autorzy
Chabert P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
kawa
parzenie
kawa instant
kawa po turecku
infuzja
ekstrakcja
perkolacja
ekspresy do kawy
ekspresy cisnieniowe
kofeina
przeciwutleniacze
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2012
Tom
66
Numer
11
Opis fizyczny
s.3,fot.
Twórcy
autor
Chabert P.
Caffe Boasi Groupe TAG
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d2a2227e-6a41-4072-889d-5b1c9bff2905
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.