Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Horticultural Research
2021
|
29
|
1
|
Tytuł artykułu
Effect of storage temperature and postharvest tuber treatment with chemical and biorational inhibitors on suppression of sprouts during potato storage
Autorzy
Murigi W.W.
,
Nyankanga R.O.
,
Shibairo S.I.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
potato
Solanum tuberosum
potato storage
sprout inhibition
sprouting
peppermint oil
chloropropham
1,4-dimethylnaphthalene
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Horticultural Research
Rocznik
2021
Tom
29
Numer
1
Opis fizyczny
p.83-94,fig.,ref.
Twórcy
autor
Murigi W.W.
Department of Plant Science and Crop Protection, University of Nairobi, Nairobi, Kenya
autor
Nyankanga R.O.
Department of Plant Science and Crop Protection, University of Nairobi, Nairobi, Kenya
autor
Shibairo S.I.
Kibabii University, P.O. Box 1699-50200, Bungoma, Kenya
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.2478/johr-2021-0001
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d2606e40-d3d4-4641-974b-d49548e61c14
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.