Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1979
Tom
05
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Influence of interactions of proteins with oxidized lipids on nutrition and sensory value of food
(
Pokorny J.
,
Davidek I.
)
artykuł:
Relationship between casein hydration degree and thermal stability of milk
(
Kruk A.
)
artykuł:
Detoxification and parallel modification of some functional properties of unconventional protein by enzymatic treatment
(
Bednarski W.
,
Leman J.
)
artykuł:
The structural modification of vegetable protein preparations by high and low pressure extrusion-cooking processes
(
Kozlowska H.
,
Elkowicz K.
,
Lossow B.
,
Smith O. B.
)
artykuł:
Casein and whey protein interaction and its technological applicability
(
Poznanski S.
,
Smietana Z.
,
Jakubowski J.
,
Rymaszewski J.
)
artykuł:
Technological combining of various protein rawmaterials for obtaining predetermined functional and nutritive properties of protein preparations
(
Barylko-Piekielna N.
,
Jakubowski A.
)
artykuł:
Studies on the mechanical properties of gels of chemically modified proteins
(
Prahl L.
,
Schwenke K. D.
,
Braudo E. E.
)
artykuł:
Changes in milk proteins in the process of heating them in a dry state with lactose, and during the storage of the milk powder
(
Kisza J.
,
Switka J.
,
Zbik H.
)
artykuł:
The influence of the drying method on microstructure, physicochemical and sensoric properties of pea protein concentrates
(
Gwiazda S.
,
Kocon J.
)
artykuł:
The share of functional casein groups in the formation of a complex with beta-lactoglobulin
(
Dziuba J.
)
artykuł:
A special modification of milk powder to be used for cheese manufacture
(
Smietana Z.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.