PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2009 | 96 | 3 |
Tytuł artykułu

Reżim technologiczny w produkcji żywca wieprzowego

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Technological regime in production of pigs for slaughter
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
96
Numer
3
Opis fizyczny
s.329-336,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Ekonomiki i Organizacji Przedsiębiorstw, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d211c46d-b91f-47e4-b302-8ed2dc9353bd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.