Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1954
Tom
05
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
O nowym zastosowaniu bomby kalometrycznej w ilościowej analizie chemicznej
(
Przybylski E.
)
artykuł:
Wpływ stopnia rozdrobnienia i typów przemiału na strawność mąk razowych
(
Bartnik J.
,
Trzebska I.
)
artykuł:
Kasze. Oznaczanie przemiału i kwasowości
(
Hiszpanska C.
,
Zaleski J.
,
Plnska H.
)
artykuł:
Straty kwasu askorbinowego w surówkach powstałe na skutek przyrządzania
(
Wojna-Nowicka L.
)
artykuł:
Wyniki badań nad zapasami akseroftolu (witaminy A), beta-karotenu i sumy korotenoidów w wątrobie człowieka
(
Berger S.
)
artykuł:
Uwagi w związku z jełczeniem tłuszczów ze specjalnym uwzględnieniem boczków
(
Bronisz H.
,
Raciborska I.
)
artykuł:
Oznaczanie biochemicznego zapotrzebowania tlenu w ściekach
(
Malaczynski W.
)
artykuł:
Uwagi w związku z kwasowością mąki przemiału "vitahan"
(
Bronisz H.
)
artykuł:
W sprawie solaniny w pomidorach
(
Kolankiewicz J.
,
Mlodecki H.
,
Szymczyk F.
)
artykuł:
Niektóre mniej znane krajowe roślinne surowce olejowe
(
Rozental L.
,
Budzynska J.
)
artykuł:
Oznaczanie małych ilości kadmu
(
Sluzewska L.
,
Mazur H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.