Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria
2014
|
13
|
1-4
|
Tytuł artykułu
Occurrence of Campylobacter and Salmonella Sp. in Polish duck meat in the presence of other spoilage microbial groups
Autorzy
Szosland-Faltyn A.
,
Bartodziejska B.
,
Krolasik J.
,
Paziak-Domanska B.
Warianty tytułu
PL
Występowanie Campylobacter.i Salmonella w polskim mięsie kaczki w obecności innych grup drobnoustrojów odpowiedzialnych za psucie sie mięsa
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria
Rocznik
2014
Tom
13
Numer
1-4
Opis fizyczny
p.27-36,fig.,ref.
Twórcy
autor
Szosland-Faltyn A.
Institute of Agricultural and Food Biotechnology, 36 Rakowiecka St, 02-532 Warsaw, Poland
autor
Bartodziejska B.
Department of Food Quality, Lodz, Poland
autor
Krolasik J.
Department of Food Quality, Lodz, Poland
autor
Paziak-Domanska B.
Department of Food Quality, Lodz, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d1e65c3c-2a95-444e-9f50-8db234a6e17b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.