PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 25 | 4 |
Tytuł artykułu

Wpływ dodatku białek grochu oraz transglutaminazy na zmniejszenie zawartości tłuszczu w smażonym makaronie instant

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Effect of pea protein and transglutaminase additives on reducing fat content in fried instant noodles
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
25
Numer
4
Opis fizyczny
s.100-110,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych, Katedra Technologii Żywności, Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SGGW w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159C, 02-776 Warszawa
autor
  • Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych, Katedra Technologii Żywności, Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SGGW w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159C, 02-776 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d1d515bd-3532-4043-bacf-f3c3d9942cea
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.