Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Progress in Plant Protection
Rocznik
2018
Tom
58
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Entomofauna of hazel (Corylus avellana L.) under additional protection with bio-products
(
Ludwiczak E.
,
Nietupski M.
,
Markuszewski B.
,
Kosewska A.
)
artykuł:
Occurrence of entomopathogenic fungi in populations of Metopolophium dirhodum (Walker) aphids feeding on primary and secondary host plants
(
Tkaczuk C.
,
Krzyzanowski R.
)
artykuł:
Flower strips as rarely used in Poland tool for enhancement of Integrated Pest Management in cultivated fields, and for enlargement of biodiversity in agricultural areas
(
Kujawa K.
,
Bernacki Z.
,
Arczynska-Chudy E.
,
Janku K.
,
Karg J.
,
Kowalska J.
,
Oleszczuk M.
,
Sienkiewicz P.
,
Sobczyk D.
,
Weyssenhoff H.
)
artykuł:
Mycotoxin content in grain of spring barley cultivated in the organic and conventional production systems in southeastern Poland
(
Palka A.
,
Solarska E.
)
artykuł:
Pesticide residues in tomatoes grown under covers
(
Lawicki A.
,
Hrynko I.
)
artykuł:
Response of maize genotypes to the infection by selected Fusarium isolates from Liseola section
(
Czembor E.
,
Frasinski S.
,
Stepien L.
)
artykuł:
Possibilities of joint application of tritosulfuron with florasulam as tank mix with other agrochemicals in oat
(
Grychowski R.
,
Szymanczyk M.
,
Kierzek R.
,
Ratajkiewicz H.
)
artykuł:
Occurrence of fusarium head blight and Fusarium spp. on grain of spring wheat in an organic farming system from different areas of Poland
(
Jeske M.
,
Lenc L.
,
Gromadzka K.
,
Feledyn-Szewczyk B.
)
artykuł:
The structure of edible potato crops (Solanum tuberosum L.) under conditions of the application of microbiological product UGmax
(
Zarzecka K.
,
Baranowska A.
,
Mystkowska I.
,
Gugala M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.