PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 65 | S2 |
Tytuł artykułu

Whey Protein: can it boost cellular antioxidant processes?

Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
65
Numer
S2
Opis fizyczny
p.163
Twórcy
  • Teagasc Food Research Centre, Moorepark, Fermoy, Co.Cork, Ireland
autor
  • Teagasc Food Research Centre, Moorepark, Fermoy, Co.Cork, Ireland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d15e626e-4bbc-4cd5-b106-d8f7d77edd70
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.