Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica
2016
|
38
|
2(326)
|
Tytuł artykułu
Physico-chemical characteristics of selected honeys of the West Pomeranian Province and the value of their pro-health
Autorzy
Szczuko M.
,
Krzemianowska E.
,
Janda K.
,
Wolska J.
,
Jamiol-Milc D.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Charakterystyka fizykochemiczna wybranych miodów z województwa zachodniopomorskiego i ich wartość prozdrowotna
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica
Rocznik
2016
Tom
38
Numer
2(326)
Opis fizyczny
p.111-122,fig.,ref.
Twórcy
autor
Szczuko M.
Department of Biochemistry and Human Nutrition, Pomeranian Medical University in Szczecin, Boleslawa Broniewskiego 24, 77-460 Szczecin, Poland
autor
Krzemianowska E.
Department of Biochemistry and Human Nutrition, Pomeranian Medical University in Szczecin, Szczecin, Poland
autor
Janda K.
Department of Biochemistry and Human Nutrition, Pomeranian Medical University in Szczecin, Szczecin, Poland
autor
Wolska J.
Department of Biochemistry and Human Nutrition, Pomeranian Medical University in Szczecin, Szczecin, Poland
autor
Jamiol-Milc D.
Department of Biochemistry and Human Nutrition, Pomeranian Medical University in Szczecin, Szczecin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.21005/AAPZ2016.38.2.11
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d0fd9d86-460f-48a0-bb10-d642a3c54573
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.