PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 69 | 05 |
Tytuł artykułu

Szałwia jako cenne źródło naturalnych antyoksydantów do żywności

Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
69
Numer
05
Opis fizyczny
s.31,fot.
Twórcy
  • Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, Szczecin
  • Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, Szczecin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d07143bc-d282-42f4-953d-a4a82ddcdadb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.