PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1984 | 10 | 3-4 |

Tytuł artykułu

The effect of processing on the content of soluble sugars in pea seeds

Warianty tytułu

PL
Wpływ procesów technologicznych na zawartość cukrów rozpuszczalnych w nasionach grochu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

10

Numer

3-4

Opis fizyczny

p.187-197,fig.,ref.

Twórcy

  • Institute of Human Nutrition, Warsaw Agricultural University, Warsaw, Poland
autor
  • Institute of Human Nutrition, Warsaw Agricultural University, Warsaw, Poland
  • Institute of Human Nutrition, Warsaw Agricultural University, Warsaw, Poland
  • Institute of Food and Nutrition, Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-d06de147-9b70-45a2-a8ec-b0f5045d64d5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.