PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 16 | 3 |
Tytuł artykułu

Technological development of protein-rich concentrates using soybean and meat by-products for nutrition in extreme conditions

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
16
Numer
3
Opis fizyczny
p.247-254,ref.
Twórcy
autor
  • School of Biomedicine, Far Eastern Federal University (FEFU), Building 25, FEFU Campus, Russian Island, Vladivostok, Russia
autor
  • Research Centre for Natural Resources, Environment and Society (CERNAS), Institute of Coimbra, College of Agriculture of the Polytechnic, Bencanta, 3045-601 Coimbra, Portugal
autor
  • School of Biomedicine, Far Eastern Federal University (FEFU), Building 25, FEFU Campus, Russian Island, Vladivostok, Russia
autor
  • School of Biomedicine, Far Eastern Federal University (FEFU), Building 25, FEFU Campus, Russian Island, Vladivostok, Russia
autor
  • Federal State Budget Scientific Institution (FSBSI) Russian Scientific Research Institute of Soya Ignatyevskoye 19, 675027 Blagoveschensk, Russia
  • School of Biomedicine, Far Eastern Federal University (FEFU), Building 25, FEFU Campus, Russian Island, Vladivostok, Russia
  • Federal State Budget Scientific Institution (FSBSI), Pacific Scientific Research Fisheries, Center Shevchenko lane 4, 690091 Vladivostok, Russia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cfebb607-c3a6-4f69-87ec-d8a5aa4d5da3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.