Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Animal and Feed Sciences. Supplement
2004
|
13
|
1
|
Tytuł artykułu
An NMR-based metabolomic approach to assess metabolism in splanchnic tissues of steers
Autorzy
Bertram H. C.
,
Kristensen N. B.
,
Malmendal A.
,
Nielsen N. C.
,
Jensen S. K.
,
Harmon D. L.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Animal and Feed Sciences. Supplement
Rocznik
2004
Tom
13
Numer
1
Opis fizyczny
p.295-298,fig.,ref.
Twórcy
autor
Bertram H. C.
Department of Food Sciences, Danish Institute of Agricultural Sciences, Research Centre Foulum, P.O.Box 50, DK-8830 Tjele, Denmark
autor
Kristensen N. B.
Department of Animal Nutrition and Physiology, Danish Institute of Agricultural Sciences, Research Centre Foulum, P.O.Box 50, DK-8830 Tjele, Denmark
autor
Malmendal A.
Interdisciplinary Nanoscience Center (iNANO), Department of Chemistry, University of Aarhus, Langelandsgade 140, DK-8000 Aarhus C, Denmark
autor
Nielsen N. C.
Interdisciplinary Nanoscience Center (iNANO), Department of Chemistry, University of Aarhus, Langelandsgade 140, DK-8000 Aarhus C, Denmark
autor
Jensen S. K.
Department of Animal Nutrition and Physiology, Danish Institute of Agricultural Sciences, Research Centre Foulum, P.O.Box 50, DK-8830 Tjele, Denmark
autor
Harmon D. L.
Department of Animal Sciences, University of Kentucky, Lexington, KY 40546, USA
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cf3e070c-101f-4aa9-9f8a-5d948aa0ddab
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.