Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
1991
|
23, Suppl.D
|
Tytuł artykułu
Modyfikacje kazeiny metodą ekstruzji
Autorzy
Szpendowski J.
Warianty tytułu
EN
Modifications of casein by extrusion method
RU
Modifikacie kazeina metodom ehkstruzii
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
RU
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
Rocznik
1991
Tom
23, Suppl.D
Opis fizyczny
s.1-45,rys.,tab.,wykr.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szpendowski J.
Instytut Technologii Mleczarskiej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cec7a075-552e-4c72-a7de-f8678304dfbc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.