PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1978 | 216 |

Tytuł artykułu

Wpływ przewiędnięcia lub podsuszenia zielonki z traw na jakość i wartość pokarmową kiszonek oraz straty składników pokarmowych

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Effect of fading or drying up of meadow grass on the quality and nutritive value of silage and losses of nutritive components

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

216

Opis fizyczny

s.137-145,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-cebb8147-b755-46e6-ab37-4338ceb19ab1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.